top of page

Hvalpene hos deres nye familier 2014

Hvalpene er nu rejst hjemme fra og har forladt deres første trygge base klar til at knytte sig og udvikle sig hos deres nye dejlige familier. Hjalli bor nu hos Berit, Søren, Robin og Emilia i Hellerup, Röskur bor hos Marianne og Birger i Virum, Askur bor hos Astrid og Hans i Gilleleje sammen med deres to islandske fårehunde Todi og Eldir, Helka bor hos Sophia, Thomas, Leonora og Leander i Holmegaard, Kvika bor i Tyskland hos sin søde familie, Annette, Antonio, Alina og Julian, og Hera bor endnu hos os indtil hun er fire måneder, da hun skal bo i Norge hos Kari og hendes søde islandske fårehund Vinur.

Det føles helt rigtig at sige farvel og på gensyn til alle hvalpe, når blot vi ved, at de kommer til deres rette, kompetente og kærlige ejere...OG DET VED VI:)

Hi Lydur Askur er flyttet til Gilleleje hos sin søde familie Astrid og Hans og deres to dejlige islandske hanner, Eldir og Todi. Vi er medejere på Askur og glæder os til at følge ham og hans dejlige søskende i årene frem.

Hi Lydur Hjalli er flyttet ind hos sin søde familie i Hellerup hos Berit og Søren, Emilia og Robin og deres to misser:)

Hi Lydur Röskur er flyttet til Virum hos sin søde familie Marianne og Birger og deres børnebørn:)

Hi Lydur Hekla er flyttet ind hos sin dejlige familie Sophia og Thomas, Leonora og Leander og deres høns og misser:)

Hi Lydur Kvika wohnt bei ihrer lieben Familie Annette und Antonio, Alina und Julian in Deutschland

Her venter Kari og Vinur tålmodigt i Norge på søde Hera, som først kan komme op til dem, når hun er rabiesvaccineret 4 måneder gammel. Imellemtiden bor Hera her hos os og nyder livet sammen med mor Sunna og mormor Lippa:) Vi ved, at Kari tæller dagene:)

bottom of page